Miele reparatie Rotterdam

Is uw Miele wasmachine of wasdroger defect en woont u in Rotterdam? Bij WitgoedService-Rijnmond staan we voor u klaar om uw apparaat weer snel en vakkundig te repareren!

*Vast basistarief van €79,95. Dit is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeid. (Incl. BTW en excl. onderdeelkosten)

*Vast basistarief van €79,95. Dit is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeid. (Incl. BTW en excl. onderdeelkosten)

Miele monteur in Rotterdam

Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van Miele wasmachines en wasdrogers, zijn wij bij WitgoedService-Rijnmond uw lokale expert in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen

Onze specialisatie ligt bij het repareren van Miele wasmachines en Miele wasdrogers. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zijn we goed uitgerust om allerlei problemen met uw Miele wasmachine of Miele wasdroger te repareren.

De monteur bekijkt uw Miele apparaat en stelt het probleem vast voor een bedrag van € 79,95, inclusief btw. Hierbij zijn de voorrijkosten inbegrepen, samen met 30 minuten arbeid. Vervolgens ontvangt u een offerte voor de reparatie. De reparatiekosten bedragen € 15 per kwartier. Daarnaast betaalt u voor het nieuwe onderdeel dat we vervangen. U krijgt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Voor alle reparaties aan uw Miele wasmachine of Miele wasdroger worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt.

Stelt onze monteur vast dat een reparatie niet mogelijk is of ga je niet akkoord met de meerkosten? Dan betaal je alleen het basistarief van € 79,95,-

Bij ons heeft u de mogelijkheid om contant te betalen of met PIN. Wij beschikken over een mobiel PIN-apparaat

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om op factuur te betalen.

Miele monteur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een deskundige monteur voor uw Miele wasmachine of Miele wasdroger in Rotterdam? Zoek dan niet verder. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het repareren van Miele-apparaten in de regio Rotterdam.

Originele Miele Onderdelen

Bij Witgoedservice-Rijnmond staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele Miele onderdelen voor al onze reparaties. Met onze goed uitgeruste servicebus kunnen we vrijwel elk probleem direct aanpakken. Onze diepgaande kennis en expertise stellen ons in staat om elk probleem met uw Miele apparaat nauwkeurig te diagnosticeren en te repareren. Of het nu gaat om een storing, een vreemd geluid of een specifieke foutmelding, wij zorgen ervoor dat uw wasmachine of wasdroger weer perfect functioneert.

Miele reparaties in Rotterdam

Onze reparatiediensten zijn beschikbaar in Rotterdam en omliggende gebieden, waaronder het stadscentrum, Noord, Kralingen, Prins Alexander en meer. Met onze flexibele afspraakmogelijkheden kunt u een reparatieafspraak maken op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Bel ons vandaag nog

Wilt u uw Miele wasmachine of wasdroger snel weer laten repareren? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en een afspraak in te plannen die aansluit op uw behoeften.